Emma Här :)

japp, Emma som skriver. Jag och Matilda har precis gjort en ny blogg. :) Jag ska försöka att komma ihåg att skriva ;) Just nu sitter jag och tittar lite på Tv, men egentligen måste jag nog öva lite till Matteprovet imorgon. Men ush, Jag orkar inte göra det ! Idag på Svenskan satt jag och skrev lite, ist för att läsa "I taket lyser stjärnorna" som resten av klassen läser.  Jag skrev i ca 30 minuter och jag fick fram en rätt så bra text.


Lite snabb fakta om mig.

7an I nya elementar.
Innebandy på fritiden!
Älskar att fota och att vara med mina bästa vänner.
Spelar gitarr så fort jag får chansen !

E med kompisarn!

Hejsan!
Idag är jag med Lisa, Emma J, Emma L, och Mette! Vi ska precis se Förhäxad. Senare ska vi göra lite läxor, bra årdning för resten, först film och seen läxor.. När jag kommer hem så ska jag försöka börja jobba på en ny design eftersom den jag har nu bara e någon sorts "nöd design".. Ni får se den sen ;)

Den 4 sepember avslutas fototävlingen som jag är med i, temat är "närbilder" så har ni några fina närbilder så skynda er att klicka på länken! Vinnaren får en Panasonic DMC-ZX1!!! ;D

 http://www.mintur.se/fotoskolan/tavling

Puss & Kram
//Matilda


Hej, och välkommen till Collores! <3

Hej!
Jag är en tjej på 13 år och de här är min och Emmas nya bild blogg, Collores!! Här kommer vi lägga ut en massa bilder och och sriva om våra liv! Just nu sitter jag och gör lite läxor, matte och engelska... Okej de var kande inte så kul att prata om så här kommer lite snabba fakta om mig! ;)

Jag går i 7:an i Nya elementar!
Jag har en kanin som heter Amanda, hon e en hermelin!
Jag älskar fotografering!
Jag älskar att umgås och så klart fota djur!
Jag har världens bästa kompisar!

                Amanda! <3

PS. Alla bilder här på bloggen är tagna av Mig och Emma! (Om de inte i bildtexten står något annat) :)


Sov gott! <3
Puss & Kram //Matilda

RSS 2.0